Η εταιρεία ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ Ι. ΨΙΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαχαρικών, βοτανών και τσαγιού απο το 2009 στην εισαγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και διανομή των προιόντων της σε όλη την Ελλάδα.

Μεγιστη προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προιόντων που εμπορευομαστε. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σύμφωνα με τις αναγκές τους.

ιστορια

Η εταιρεία ξεκίνησε κάνοντας εισαγωγές μπαχαρικών από τις χώρες παραγωγής τους ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε στο χώρο του τσαγιού, των αρωματικών φυτών και των χημικών υλών για τις βιομηχανίες τροφίμων. Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και στην παρούσα φαση διοικείται από την δεύτερη γενιά.

εγκαταστασεισ

Μετά από μακροχρόνια παρουσία στην oδό Αισχύλου η εταιρεία μας αποφάσισε να αλλάξει χώρο πηγαινοντας σε νέες μεγαλύτερες και πιο συγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχη του Ταύρου με σκόπο την καλύτερη λειτουργία. Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν χώρους αποθήκευσης, μύλους άλεσης και σπαστήρες για την επεξεργασία και ετοιμασία μειγμάτων, μηχανήματα συσκευασίας για την τυποποίηση και ψυκτικοί θάλαμοι για τα ευαισθητα είδη.