Η εταιρεία μας τροφοδοτεί πανελλαδικά καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης μπαχαρικών και βοτάνων, βιομηχανίες τροφίμων καθώς και τροφοδοτικές μονάδες διανομής.

Προμηθεια & εισαγωγες προϊοντων

Η εταιρία μας εισάγει όλα τα προϊόντα απο τις χώρες παραγωγής τους και προμηθέυεται τα εγχώρια είδη απευθείας απο Ελλήνες παραγωγούς.

Επεξεργασία

Η εταιρεία μας διαθέτει μύλους άλεσης και σπαστήρες για την επεξεργασία των μπαχαρικών στις εγκαταστάσεις μας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας στοχευοντας στην διαρκή διασφάλιση της ποιότητας και φρεσκάδας των προϊοντων μας.

Συσκευασία

Τα προιόντα συσκευάζονται αεροστεγώς σε μεγάλες ή μικρες ποσότητες (25kg εως 100gr) ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Δικτυο εξυπηρετησης

Στην εταιρία μας πιστευουμε στη διαρκή και προσωπική επαφή με τους πελάτες μας. Το δίκτυο των πωλητών μας σε όλη την Ελλάδα έχει στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αποστολη/Διανομη

Η διανομή και αποστολή των παραγγελίων πανελλαδικά γίνεται με προσοχή και υπευθυνότητα με δικά μας μεταφορικά μέσα ή με την συνεργασία μεταφορικών εταιρειών.